ریس جمهور مورد نظر آیت الله مصباح یزدی برای دور بعدی کیست ؟

ساخت وبلاگ

 كانديداي مصباح يزدي چه كسي است؟

محد تقي مصباح يزدي تئوريسین تاسيس خلافت اسلامي و از حاميان سابق محمود احمدي نژاد،که فعاليت هاي انتخاباتي جبهه تحت فرمان خود با عنوان پايداري را شدت بخشيده، اين بار به جاي قم در دانشگاه تربيت مدرس تهران، منتقدان و مخالفان اصولگراي دولت را جمع كرد و براي آنها از خطر محدود كردن اختيارات ولايت فقيه و سكولاريسم گفت.

همايش جبهه پايداري اين بار اما به بهانه سومين سالروز 9 دي برگزار شد؛ روزي كه حدود 20 هزار نفر از بسيجيان ادارات، سازمان ها و مساجد تهران، قم، قزوين، ‌كرج، اصفهان، سمنان، اراك و ... در محكوميت اعتراض هاي مردمي به نتيجه انتخابات تجمع كردند. این تجع به دليل توزيع گسترده كيك و سانديس ميان حاضران، به حماسه كيك و سانديس معروف شد.

مصباح يزدي در اين همايش روي دو محور ولايت فقيه و برنامه هاي "دشمن" براي محدود كردن اختيارات وي و حق راي مردم مانور داد و گفت: "دشمن از یک طرف تئوری ولایت فقیه را زیر سؤال می‌برد و در آن تشکیک می‌کرد و از سوی دیگر در شخص رهبری ایجاد تردید می‌کرد و می‌گفت که باید کس دیگری رهبر باشد و حتی می‌گفتند که رهبری نباید مادام‌ العمری بوده و باید موقتی شود."

مشخصات "دشمن" مورد نظر مصباح يزدي مشخصات اكبر هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام است كه به صورت آشكار از تئوري شوراي فقها، محدود كردن سنوات رهبري به ادوار 10 ساله به جاي مادام العمر و نظارت بر جايگاه ولي فقيه دفاع مي كند. وي پيش از نيز حاميان ايده شوراي فقهي را متهم به ضديت با ولايت فقيه دانسته بود.

به گفته اين روحانی تندرو "بزرگترین خطری که آینده کشور را تهدید می‌کند سکولاریزه شدن با نماد مبارزه با ولایت فقیه است. دشمن این بحث را به تئوری دیکتاتوری آخوندی نسبت می‌دهد و از این طریق فکر جوانان را که هنوز عمق نگرفته و شناختی از حکومت اسلامی ندارد تهدید می‌کند."

مصباح اضافه كرد: "هزار سایت و رسانه علیه ولایت فقیه لجن‌پراکنی می‌کنند. آنها درصدد هستند تئوری ولایت فقیه و شخصی مقام معظم رهبری را زیر سؤال ببرند و در واقع این مهمترین خطری است که آینده انقلاب را تهدید می‌کند."

اين روحاني حامي خامنه اي در سخنان خود گريزي هم به وضعيت اقتصادي جمهوري اسلامي زد كه گفته مي شود با تورم بيش از 300 درصدی دست و پنجه نرم مي كند:‌ "آن‌ چه منشأ گرانی و تورم است باید به مردم بگویید. اینکه نخواهید اسرار را مطرح کنید به این معنا نیست که سر مردم کلاه بگذارید. نگفتن غیر از دروغ گفتن است. اسرار را نباید گفت، اما معنایش این نیست که دروغ بگوییم و اگر این اصل را رعایت کنیم، در بسیاری از فعالیت‌هایمان موفق خواهیم شد."

اين حامي سابق احمدي نژاد درباره انتخابات كه مهم ترين دليل تشكيل اين نشست بود چنین گفت: "مسئله انتخابات را ساده نگیرید. یکی از اشتباهات برخی افراد این است که رای دادن را حق مردم می‌دانند و می‌گویند به هر کس می‌خواهیم رای بدهیم و غفلت می‌کنند که در بینش اسلامی گاهی حق با یک تکلیف همراه است. یعنی هم حق است و هم در کنار آن تکلیف است."

به گفته مصباح يزدي "شما قانونا می‌توانید به هر کسی رای بدهید اما مکلف هستید به اصلح رای بدهید چرا که تکلیف الهی دارید و موظفید تا جایی که می‌توانید از کسانی که آگاه‌ترند و بصیرت دارند، برای انتخاب اصلح بپرسید."

مصباح در انتخابات رياست جمهوري نهم و دهم از حاميان سرسخت محمود احمدي نژاد بود تا جايي كه پس از پيروزي او اعلام كرد: "امام زمان تا صبح نخوابيد و براي پيروزي احمدي نژاد دعا كرد."

او در واكنش به اعتراض هاي طولاني مدت مردم پس از انتخابات رياست جمهوري دهم اينگونه استدلال كرده بود كه "وقتی رییس‌جمهوری از جانب رهبری نصب و تایید می‌شود به عامل او تبدیل شده و از این پرتو نور بر او نیز تابیده می‌شود و لذا وقتی ریاست جمهوری حکم ولی فقیه را دریافت کرد اطاعت از او نیز چون اطاعت از خداست."

منتقدان چند تكه

در همايش جبهه پايداري علاوه بر حضور چهره هاي نزديك به مصباح يزدي و شاگردان وي، اعضاي سابق كابينه و حاميان پيشين احمدي نژاد نيز حضور داشتند. با اين حال حضور غلامعلي حداد عادل كه گفته مي شود يكي از كانديداهاي مورد حمايت جبهه پايداري است توجهات را جلب كرد.

جبهه پايداري در آستانه انتخابات مجلس نهم با حضور منتقدان دولت از جمله روح الله حسينيان، مرتضي آقاتهراني، حميد رسايي، مهدي كوچك زاده، حدادعادل و برخي اعضاي سابق كابينه احمدي نژاد حول محور مصباح يزدي تشكيل شد. با اين حال ناظران معتقد بودند كه انشعاب آنها از دولت ساختگي و براي تصاحب كرسي مجلس است. چنين بود كه پس از انتخابات مجلس نهم اين جبهه به سه گروه شاخه قم، شاخه تهران و شاخه دولت تقسيم شدند.

شاخه قم طرفداران حمايت جبهه پايداري از سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي جمهوري اسلامي هستند؛ گفته مي شود مصباح يزدي و شاگردان وي نيز از كانديداتوري جليلي حمايت مي كنند. شاخه تهران اما حداد عادل پدر عروس آيت الله خامنه اي را گزينه مطلوب خود مي داند و جمعيت ايثارگران و رهپويان نيز حاميان وي هستند. گروه سوم طرفداران دولت بودند كه اگرچه نام جبهه پايداري روي آنها قرار گرفته و در مجلس نيز فراكسيوني 10 نفره با همين نام تاسيس كرده اند اما پس از انتخابات مجلس كمتر در نشست هاي اين تشكل سياسي حضور پيدا كردند و در نهايت از شوراي مركزي آن انصراف دادند. مهدي كوچك زاده، حميد رسايي و مرتضي آقاتهراني به همراه غلامحسين الهام سخنگوي دولت اين گروه را تشكيل مي دهند؛ گروهي كه معتقد به ادامه راه دولت احمدي نژاد با كانديدايي چون مشايي هستند.

در تصاوير منتشر شده از سوي خبرگزاري فارس صادق محصولي، كامران باقري لنكراني، سليماني و سقاي بي ريا از اعضاي سابق دولت،‌اسماعيل كوثري، روح الله حسينيان، بزرگواري،‌بيژن نوباوه و نبويان از نمايندگان مجلس و ديگر منتقدان صوري و واقعي دولت حضور داشتند.

با اين وجود حضور حدادعادل در ميان پايداري ها اين شائبه را بيش از پيش تقويت مي كند كه وي كانديداهاي نهايي مصباح يزدي و حاميان او براي انتخابات رياست جمهوري يازدهم خواهد بود.

 

نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز...
ما را در سایت نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز دنبال می کنید

برچسب : مصباح ,پایداری ,انتخابات ریاست جمهوری 92, نویسنده : سردبیر نیک نیوز nick بازدید : 677 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 0:54