بازتاب : روزهای سخت در انتظار احمدی نژاد، ماجرای معارفه شبانه دکتر فلانی!

ساخت وبلاگ

 

روزهای سخت در انتظار احمدی نژاد، ماجرای معارفه شبانه دکتر فلانی!

بر خلاف تصور بعضی ها که از نقش آفرینی احمدی نژاد و محدود مردان دور و برش در آینده سیاسی ایران هراسناک هستند، تصور می کنم پس از اتمام دوره ریاست جمهوری روزهای سختی در انتظار دکتر محمود احمدی نژاد باشد. خیلی ها به حرف خواهند آمد و ناگفته ها را خواهند گفت؛ دقیقا مثل رئیس جمهوری که وقتی از کشور رفت، تازه زبان بعضی ها در بیان مطالب مرتبط با او باز شد.
بازتاب، سرویس سیاسی: در حالی که هنوز 8 ماه به پایان ریاست جمهوری احمدی نژاد باقی مانده است، مصاحبه ها و خاطرات و روایت گری های منفی گسترده از زبان مقامات و مسوولان رده بالا و متوسط و پایین در دولت وی، علیه نحوه مدیریت ایشان مطرح می شود که برخی از آنها شنیدنی است و علت نتایج به بار آمده طی این سالها را روشن می کند.

 

در این حال دکتر غلامعلی رجایی در وبلاگش نوشت:
من اهل پیشگویی نیستم اما بر خلاف تصور بعضی ها که از نقش آفرینی احمدی نژاد و محدود مردان دور و برش در آینده سیاسی ایران هراسناک هستند، تصور می کنم پس از اتمام دوره ریاست جمهوری روزهای سختی در انتظار دکتر محمود احمدی نژاد باشد.

خیلی ها به حرف خواهند آمد و ناگفته ها را خواهند گفت؛ دقیقا مثل رئیس جمهوری که وقتی از کشور رفت، تازه زبان بعضی ها در بیان مطالب مرتبط با او باز شد.

 

شک ندارم که خیلی از اظهارات خصوصی ایشان و... که جامعه از شنیدنشان به شگفت خواهد آمد توسط نزدیکانی که شاید دیگر در آن شرایط به او نزدیک نباشند! در سطح جامعه منتشر خواهد شد.َ

نمی دانم او در این شرایط چه خواهد کرد! 

شرایطی که مثل حالا دیگر صدا وسیما ارزان در اختیار او نباشد و در برابر سیل انتقادات و اتهامات نتواند از خود دفاع کند و شاید بعید نباشد کارش به رفت و آمد به این دادگاه و آن دادگاه برای توضیح برخی مسائل هم منجر شود.

 

از حالا هم نشانه هایش را می شود دید.

دیروز دادستان کل کشور از او خواست نام سیصد نفری را  که وی در مصاحبه اخیرش در سیما ادعا کرد که 60 درصد ثروت کشور را دراختیار دارند به او بدهد که نخواهد داد.

حیف از این همه فرصت های از دست رفته و افسوس از این جایگاه تضعیف شده.

 چند هفته قبل یکی از مشاوران جوان مستعفی وی  به ملاقات من آمد .وقتی داشت می رفت به او گفتم تا خالا راجع به این سه سال کار کردنت با احمدی نژاد .علت کناره گیری ات از او از تو سوالی نکرده ام حالا به یک نمونه اشاره کن.

گفت فعلا  این نمونه را می گویم  تا بعد مفصل تر صحبت کنیم.

 

شبی دیر وقت با چند نفر از دوستان مشاوران جوان درجلسه ای با آقای احمدی نژاد بودم. دو تلفن دستش بود و یکی دو تلفن همراه دیگر هم منتظر تا با آنها صحبت کند.در این میان دیدم فردی از آن طرف تلفن از دکتر می خواهد برای سازمان.... فردی را معرفی کند .دکتر گوشی را نگه داشت و حطاب به ما چند نفر گفت: بچه ها برای فلان سازمان - که سازمان مهمی بود- کسی را بعنوان رییس سراغ دارید؟ یکی از حضار بدون تامل گفت آره، آره دکتر فلانی!  آقای احمدی نژاد از او پرسید: شما او را می شناسی؟ تا گفت: بله، بلافاصله رییس جمهور به طرف گفت: فردا جلسه تودیع و معارفه بگذارید برای معرفی آقای دکتر فلان! این در حالی بود که اصلا معلوم نبود آن فرد چه کسی است؟ چه تجربه و سوادی دارد.؟اصلا دکتر است یا نه و.. !

 

دو هفته قبل هم یکی از وزرای دولت نهم به من می گفت: آقای احمدی نژاد بدون اینکه دلیلی را مطرح کند، می گفت فلانی را باید از معاونتت برداری! به ایشان می گفتم دلیلتان چیست؟ توصیحی نمی داد و می گفت، بردار! اما من مقاومت می کردم و تا آخر هم بر نداشتم اما  غالب وزرا اینگونه نبودند.تا  به آنها می گفت این فرد یا این افراد را از مسولیت بردارید، بر می داشتند!

 

به خلاصه اظهارات یکی از وزرای وی توجه کنید . این اظهارات قطعا همه حقیقت نیست!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هفته نامه تجارت فردا در بیستمین شماره خود گفت وگویی خواندنی با  آقای محمد جهرمی وزیر کار وامور اجتماعی دولت اول احمدی تژاد منتشر کرده که درآن نکات قابل توجهی مطرح شده است. 

 

الآن که این مطلب را می خواندم با خود گفتم چرا از دولتهای آقایان موسوی و هاشمی و خاتمی تا حالا یک وزیر نیامده از تک روی های رییس دولت و در نهایت از پشیمانی خود در همکاری با آنها سخنی بگوید؟!

 

خلاصه گفت وگو با محمد جهرمی، وزیر کار دولت نهم و مدیرعامل سابق بانک صادرات را در زیر می خوانید:

 

* زمانی که آقای احمدی‌نژاد استاندار اردبیل بود، با او آشنا شدم. در آن زمان بنده استاندار فارس بودم. ایشان با مجموعه مدیران اردبیل برای بررسی روند کاری استانداری و استفاده از تجربیات ما به استان فارس آمد. 
 

* در چهار سالی که در وزارت کار بودم، به دلایل مختلف چهار بار استعفا دادم که دو بار آن کتبی و دو بار دیگر شفاهی بود. 

 

* مثلاً یک بار به دلیل واردات بی‌رویه استعفا دادم.سال ۸۷ بود. من تقریباً از سال ۸۵ احساس کردم با آقای احمدی‌نژاد به دلایل مختلف نمی‌توانم کار کنم. بعد از واردات بی‌رویه شکر که باعث بیکاری بسیاری از کارگران کارخانجات قند و شکر شد یکباره تولید این بخش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال، به حدود ۶۰۰ هزار تن رسید. این افت تولید ضربه بسیار بدی بود که بر اثر واردات بی‌رویه اتفاق افتاد. این موضوع باعث شد که به مسائل اقتصادی بسیار منتقد شوم. 

 

 
* منطق خاصی حاکم نبود، این کار(واردات) تقریباً مورد حمایت خود آقای احمدی‌نژاد بود به همین دلیل این کار انجام گرفت، در حالی که منطق اقتصادی حکم می‌کرد که به تولید و تولیدکنندگان رسیدگی شود و هر چقدر که به این دو برسند، اشتغال هم بیشتر می‌شود؛ و کنترل قیمت نیز انجام می‌شود. در ضمن تورم هم به کشور تحمیل نمی‌شود. 
 
* یکی از مخالفان ۱۰۰ درصد نحوه اجرای یارانه‌ها بودم و بارها هم گفتم که هدفمند کردن یارانه‌ها برای کشور واجب بود، ولی چگونگی اجرا مهم‌تر است. 

 

* گرچه ابتدا ۴۵ هزار تومان به مردم می‌دهند، ولی بعداً به دلیل وجود تورم ۶۰، ۷۰ یا ۱۰۰ هزار تومان از مردم پس می‌گیرند. بنابراین این‌گونه یارانه دادن برای مردم ارزشی نخواهد داشت. 
 
* اگر پول به مردم نمی‌دادند و هزینه‌های مردم را کاهش و قدرت خرید مردم را افزایش می‌دادند، شاید به جای ۴۵ هزار تومان مستقیم ۴۵۰ هزار تومان به صورت‌های دیگر به مردم کمک می‌کردند. 

 

* ساختن ورزشگاه خوب است، اما ساختن آن در محل غیرقابل استفاده جای سوال دارد! الان در بعضی بخش‌ها ورزشگاه‌هایی ساخته‌اند که استفاده نمی‌شود. در بعضی مناطق مدرسه ساخته‌اند اما خالی است. بعضی در مناطق راه ساخته‌اند، اما برای اینکه به میزان کمی راه نزدیک‌تر شود راه دیگری زده‌اند. 
 
* در دولت بعضی موقع‌ها به جای اینکه تصمیم‌گیری‌ها جمعی باشد، فردی بود. در حالی که اساس کار دولت باید بر کار کارشناسی باشد اما در بسیاری از دولت‌ها این مساله مغفول بود. 
 

* بیشتر تصمیمات فردی بود.ظاهراً ایشان انتقادپذیر نیستند. ایشان حرمت من را در دولت نگه می‌داشت، ولی آنچه را که خودش می‌گفت و اکنون نیز می‌گوید اجرا می‌کند. 

 

*من گفتم در همان دولت نهم هم چهار بار می‌خواستم از دولت کنار روم. چون با یکسری شروطی آمده بودم که تحقق پیدا نکرده بود. از سوی دیگر روش‌ها نشان می‌داد به آن چیزی که احساس می‌کردم باید برسیم، نمی‌رسم و مسیرها اشتباه بود و بی‌برنامگی هم حاکم شده بود.
 
نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز...
ما را در سایت نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز دنبال می کنید

برچسب : احمدی نژاد ,انتقاد ها , نویسنده : سردبیر نیک نیوز nick بازدید : 341 تاريخ : پنجشنبه 7 دی 1391 ساعت: 16:41