توکلی: تامین اجتماعی را نمی‌توان دست متهم به معاونت در قتل سپرد!

ساخت وبلاگ

 جلسه استیضاح وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به جهت عدم عزل مرتضوی؛

توکلی: تامین اجتماعی را نمی‌توان دست متهم به معاونت در قتل سپرد/ پخش فایل صوتی اظهارات مرتضوی در مجلس


نماینده مردم تهران گفت: اگر فرزند دانشجوی آقای وزیر هم یکی از قربانیان کهریزک بود، باز هم به همین نحو عمل می کرد؟ آقای وزیر اگر بخواهد زمینی بخرد یا حتی خودروی خود را عوض کند بیش از این تحقیق می کند، اینطور نیست؟

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، احمد توکلی نماینده تهران در جلسه علنی روز یکشنبه در بررسی طرح استیضاح شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان امضاء کننده این طرح طی سخنانی اظهار داشت: ما همه در ابتدای دوره مجلس در برابر قرآن کریم سوگند خوردیم که حقوق مردم را حفظ کنیم و همواره مصالح مردم را در نظر داشته باشیم.

وی گفت: ما امروز به همین قصد استیضاح را انجام می دهیم. بنده ابتدا و مختصر علت استیضاح و بعد سیر ماجرا را تقدیم می کنم بدین ترتیب معلوم خواهد شد که چرا با ادامه کار آقای وزیر مصالح مردم و اقشار زحمتکش و سختکوش کارگری در میان مدت و بلندمدت آسیب خواهد دید.

توکلی ادامه داد: با شرح سیر ماجرا نیز حقانیت ادعای مذکور آشکار تر می شود.

نماینده تهران گفت: سازمان یا صندوق تامین اجتماعی بزرگترین نهاد بیمه ای کشور است. در عین حال با 280 شرکت تولیدی و خدماتی، صاحب چندصد هزار میلیارد تومان ثروت است که به شکل 8 مادر شرکت بزرگ در شستا گرد هم آمده اند. این دو ویژگی این نهاد را به بزرگترین نهاد اجتماعی - اقتصادی تبدیل کرده که هم اکنون با حداقل نیمی از جمعیت کشور از اقشار متوسط به پایین سروکار دارد که خود و بیمه شدگان آینده مالک این ثروت هستند.

وی ادامه داد: حرف ما این بود که این سازمان پیچیده اجتماعی - اقتصادی را به فردی نمی توان سپرد که نه تنها تخصص و تجربه مذکور در قانون را ندارد بلکه به اتهامات مختلف از سوء استفاده از قدرت گرفته تا معاونت در قتل متهم است و نه تنها از کار اصلی اش برکنار شده بلکه از قضاوتش معلق گشته است.

توکلی گفت: حرف ما این است که نصب چنین فردی به دست وزیر کار هم غیر قانونی ، هم غیر اخلاقی و هم زیانبار برای ثروت سازمانی است که به کارگران با شرافت این مملکت تعلق دارد و نمی توانستیم شاهد این واقعیت تلخ و زیانبار باشیم که خدای ناکرده در هیات مدیره صدها شرکت این سازمان با چنین مدیرعاملی به تدریج کسانی جا خوش کنند که به همه چیز فکر کنند جز منافع کارگران.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: اما سیر ماجرا بدین قرار است: اوایل اسفند پارسال خبر رسید که آقای وزیر کار می خواهد آقای سعید مرتضوی را به مدیرعاملی تامین اجتماعی بگمارد. در اولین قدم در 15 اسفند جمعی از نمایندگان مجلس هشتم که از آنها آقایان کوثری، مصباحی مقدم، نوباوه آشتیانی، دهقان، نادران، شهریاری، خانم رهبر و بنده که هنوز در خدمت هستیم به دولت تذکر دادیم. 3 - 2 روز بعد آقای مرتضوی به دفترم آمد و گفت که این مسئولیت را پذیرفته و توقع حمایت داشت نصیحتش کردم که نصب شما نه قانونی است و نه به مصلحت آن سازمان. چون با این کار مخالفت جدی وجود دارد آبرویت بیشتر آسیب می بیند. خیرخواهی من موثر واقع نشد.

وی گفت: روز 27 اسفند قبل از انجام معارفه، تلفنی نصیحت را تکرار کردم پاسخ داد که کار تمام است و الان آماده رفتن به سالن هستم.

توکلی گفت: آقای شیخ الاسلامی می دانست که او متهم چند پرونده مهم است که یکی از آنها پرونده جنایت کهریزک است که آن سان مایه درد و رنج رهبری و مردم شد. آقای وزیر می دانست که از اولین اقدامات رئیس قوه قضائیه عزل دادستان تهران بود آیا نباید به خود زحمت تماس با آیت الله لاریجانی را می داد که چطور آقای مرتضوی را با ادعای آن همه خدمت عزل کردید؟ اگر فرزند دانشجوی آقای وزیر هم یکی از قربانیان کهریزک بود، باز هم به همین نحو عمل می کرد؟ آقای وزیر اگر بخواهد زمینی بخرد یا حتی خودروی خود را عوض کند بیش از این تحقیق می کند، اینطور نیست؟

وی ادامه داد: ما استیضاح را امضا کردیم اما سعی کردیم قبل از اعلام وصول رسمی، مسیر غیر رسمی برای لغو حکم را پی بگیریم. در این راه همه تشکل های دانشجویی با گرایش های متفاوت حامی ما بودند. کثیری از مردم، اصحاب رسانه و اکثریت مجلس نیز با ما بودند.

وی ادامه داد: البته کسانی هم از اعضای کمیسیون امنیت ملی و اجتماعی مجلس هشتم بودند که از آقای مرتضوی دفاع کردند و در انتخابات مجلس نهم رد صلاحیت شدند و مزد حمایت از آقای مرتضوی را گرفتند و به استانداری یا مدیریت در سازمان تامین اجتماعی رسیدند.

پخش فایل صوتی اظهارات مرتضوی در مجلس 

وی در بخشی از سخنان خود بخشی از فایل صوتی اظهارات مرتضوی را از تریبون پخش کرد که گویای پذیرفتن نقش حکمیت توکلی بود.

توکلی با بیان اینکه او در جلسه بحث حکمیت را صراحتا پذیرفت ولی در ادامه آن را رد کرد، گفت: در جلسه‌ای که با حضور آقایان حدادعادل و زاکانی تشکیل شده بود، مرتضوی درخواست حدادعادل برای استعفا را پذیرفت و حتی متن استعفا را نوشت. اما بعد به آن عمل نکرد و گفت که استعفایش را منوط به پذیرش آن از سوی وزیر و رئیس جمهور کرده است، در حالی که اصلا چنین حرفی نزده بود. برای همین هم من در نامه ای که به وزیر نوشتم به همراه فایل صوتی 18 دقیقه ای به او گفتم که در اظهارات مرتضوی تعارض وجود دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان، بخشی از فایل صوتی اظهارات مرتضوی را در صحن علنی مجلس منتشر کرد و بار دیگر به سخنان خود ادامه داد.

نماینده تهران در ادامه با بیان اینکه متاسفانه باز هم وزیر وظیفه خود را انجام نداد و در روز جلسه علنی مجلس در حالی که استیضاح در دستور کار بود، آقای حداعادلد با اعلام این خبر که مرتضوی استعفا را پذیرفته است، از امضا کنندگان خواست امضاهایشان را پس بگیرند. ما هم پذیرفتیم و استیضاح متوقف شد. اما در میان بهت و حیرت همگان آقای مرتضوی قول با حدادعادل را هم شکست و گفت من قول شرف نداده ام! زمانی که من از «قول شرف» یاد کردم، آقای مرتضوی ضمن شکایت از من گفت که «من حرفی از قول شرف نزده ام و تنها اعلام آمادگی برای استعفا را قول دادم. عمل هم کردم اما استعفا را نپذیرفتند».

 
نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز...
ما را در سایت نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز دنبال می کنید

برچسب : سعید مرتضوی ,دیوان عدالت اداری,مجلس ,استیضاح وزیر کار, نویسنده : سردبیر نیک نیوز nick بازدید : 331 تاريخ : يکشنبه 15 بهمن 1391 ساعت: 22:26