بروجردی : حمایت تهران از حماس معنوی است ،موشک های حماس ایرانی نیست!

ساخت وبلاگ

 علاءالدین  بروجردی  رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس :

حمایت تهران از حماس معنوی است ،موشک های حماس ایرانی نیست!


واكنش بروجردي به ادعاي ايراني بودن «فجر5»
 
حمايت تهران معنوي است
 
گروه سياسي| علاءالدين بروجردي، رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ادعاي تحويل موشك به حماس را تكذيب كرد.

وي در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: مرزهاي دريايي براي كمك به غزه امن نيستند، گذرگاه‌ رفح نيز محدوديت‌هاي خاص خود را دارد؛ بنابراين اين تصور كه هر توانمندي كه مقاومت در غزه به آن مي‌رسد را سريعا به ايران مرتبط كنند، در واقع تلاشي براي آن است كه مقاومت را فاقد اين توانمندي معرفي كنند و اين‌گونه وانمود كنند كه آنها به قدرتي ديگر متكي هستند.

بروجردي با اشاره به ادعاي اسراييل درباره ايراني بودن موشك‌هاي فجر 5 افزود: ما ادعاي رژيم صهيونيستي درباره ايراني بودن موشك‌هاي فجر5 را تكذيب مي‌كنيم. رييس كميسيون امنيت ملي مجلس درباره پشتيباني ايران از گروه‌هاي فلسطيني در غزه گفت: «حمايت ايران معنوي بوده است و از هرگونه حمايتي كه بايد صورت بگيرد دريغ نمي‌كند. اما تصور من آن است كه امروز مقاومت به آن حد از توانمندي و قدرت و خودكفايي رسيده است كه معطل رسيدن كمك يا موشك از اين نقطه و آن نقطه نباشد.

همچنين سردار محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به ادعاهاي مطرح در خصوص ايراني بودن فجر 5 گفت: آنها خودشان مي‌دانند مال كجا بوده است.

اين در حالي است كه رويترز در گزارشي مدعي شده بود شاخه نظامي حماس روز شنبه گفته است كه دو راكت پرتاب شده به سوي اسراييل ايراني بوده‌اند.

از سوي ديگر روزنامه گاردين نيز در گزارشي ادعا كرد، موشك‌هاي فجر5 ايراني هستند.

گاردين در اين زمينه مدعي شد، در تازه‌ترين دور درگيري، فلسطيني‌ها از سلاحي استفاده كرده‌اند كه مي‌تواند به قلب غير نظامي اسراييل نفوذ كند. اين راكت فجر5 ساخت ايران است كه در اختيار حزب‌الله، متحد لبناني جمهوري اسلامي، قرار داده شده است. اين راكت حدود 75 كيلومتر برد دارد و اين به اين معني است كه مي‌تواند تل‌آويو و ديگر مناطق پرجمعيت در مركز اسراييل را هدف قرار دهد.

به گزارش گاردين ايهود باراك، وزير دفاع اسراييل مي‌گويد كه اسراييل اغلب اين موشك‌ها را در هوا مورد اصابت قرار داده و آنها را منهدم كرده است. اما جهاد اسلامي ديگر شاخه نظامي در فلسطين مي‌گويد فجر5 را به سوي تل آويو نشانه رفته و براي نخستين‌بار پس از اقدام نظامي هوايي عراق عليه تل‌آويو در جريان جنگ خليج فارس، توانسته حمله هوايي به اين شهر داشته باشد.

موشك فجر با آنچه در كارگاه‌هايي در نوار غزه با عنوان موشك قسام ساخته مي‌شود، متفاوت است. اين موشك برد بيشتري دارد در حالي كه راكت‌هاي ساخت نوار غزه تنها 12 كيلومتر يا كمي بيشتر برد داشته و مي‌توانند شهر‌هاي جنوبي اسراييل را هدف بگيرند. همان‌گونه كه از سال 2005 فلسطيني‌ها از اين راكت‌ها عليه اسراييل استفاده كرده‌اند. البته گفته مي‌شود ايران راكت‌هاي ديگري نيز در اختيار حزب‌الله قرار داده كه برد آنها در حدود 20 كيلومتر است.

سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان در سخنراني روز پنجشنبه خود در بيروت به موشك‌هاي ساخت ايران اشاره كرد. وي گفت: شليك موشك‌هاي فجر5 به سمت تل‌آويو نشان‌دهنده پختگي، دانش و قدرت و شجاعت مقاومت فلسطين در نوار غزه است. دشمن اسراييلي از اينكه پايتختش مورد هدف قرار گرفته شگفت‌زده شده است. وي پيش از اين در جريان اعزام يك فروند پهپاد بر فراز آسمان اسراييل براي جمع‌آوري اطلاعات اعلام كرده بود كه اين پهپاد نيز ايراني است كه قطعات آن در لبنان مونتاژ شده و حزب‌الله از آن استفاده كرده است.

گاردين در ادامه مدعي شد، اينكه فجر5 دقيقا چگونه به غزه رسيده است مشخص نيست اما احتمالا قطعات آن از طريق تونل‌هايي كه اين منطقه محاصره شده را به دنياي بيرون وصل مي‌كند به غزه مي‌رسد. در اكتبر 2011 بازرسان بين‌المللي در صحراي سينا گزارش دادند كه موشكي در بيابان‌هاي اين منطقه آزمايش شده است.

اين در حالي است كه رژيم صهيونيستي از طريق مجراهاي ديپلماتيك، نظامي و اطلاعاتي تمام تلاش خود را كرده تا از انتقال سلاح به غزه به ويژه تسليحاتي كه از سوي ايران تامين مي‌شود، جلوگيري كند. گزارش‌ها حاكي از آن است در ژانويه 2010 افرادي كه حدس ‌زده مي‌شود ماموران موساد بوده‌اند، محمد المبحوح، را ترور كردند و سال قبل از آن به يك كاروان بزرگ در سودان حمله كردند. همين ماه گذشته اسراييل به بمباران كارخانه يارموك در خارطوم، متهم شد.

هشدارهاي تهران

اين در حالي است كه روز يكشنبه، علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي حملات اسراييل به غزه را محكوم كرد و افزود كه به اسراييل «هشدار مي‌دهيم» كه «شكست شما اين‌بار سنگين‌تر از جنگ 22 روزه خواهد بود.»

اشاره وي به نبرد پيشين اسراييل و حماس در غزه است كه از دسامبر سال 2008 تا ژانويه 2009 به طول انجاميد.

رييس مجلس شوراي اسلامي در سخنان خود از رويكرد «كشورهاي عربي و اسلامي» به درگيري‌هاي غزه انتقاد كرد و با «بي‌تحرك و بي‌اعتنا» خواندن اين كشورها گفت كه «اين كشورها عملا در جنايت صهيونيست‌ها شريك هستند.»

يك روز پيش از اظهارات رييس مجلس، قاسم سليماني، فرمانده نيروي قدس نيز به درگيري‌هاي تازه در غزه واكنش نشان داد و گفت كه «در هر جنگي ممكن است حوادث خارق‌العاده رخ دهد كه نمونه آن را در جنگ 33 روزه و 22 روزه ديديم.»

به گزارش مهر، وي افزود: «امروز هم نتيجه جنگي كه رژيم اشغالگر عليه غزه آغاز كرد قابل پيش‌بيني است.

از سوي ديگر حسين امير عبداللهيان، معاون عربي و آفريقاي وزارت امور خارجه ايران نيز روز يكشنبه گفت: در صورتي كه رژيم صهيونيستي حملات خود به غزه را متوقف نكند، در ساعات آينده تحول جدي از طرف گروه‌هاي جهادي عليه رژيم صهيونيستي اتفاق خواهد افتاد.

همچنين گزارش‌ها حاكي از آن است كه با وجود ابراز تمايل علي‌اكبر صالحي، وزير امور خارجه ايران براي سفر به غزه، انجام اين سفر به مجوز دولت مصر بستگي دارد.

 

نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز...
ما را در سایت نیــــــــک نیــــــــــــــــــــوز دنبال می کنید

برچسب : بین الملل ,اسرائیل ,حماس ,ایران ,موشک فجر, نویسنده : سردبیر نیک نیوز nick بازدید : 460 تاريخ : دوشنبه 29 آبان 1391 ساعت: 20:59